به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل امامزاده مدیرکل کتابخانههای عمومی مازندران در مراسم افتتاح این کتابخانه با اشاره به اینکه کتابخانهها از بهترین و فرهنگیترین جایگاههای جهان هستند، عنوان کرد: عدم وجود بخش مخصوص نابینایان و کم بینایان در کتابخانههای استان مازندران مشکلی بود که در چند روز اخیر برطرف شد.
وی افزود: همزمان با این بخش، سه مرکز ویژه نابینایان دیگر در بهشهر، شهر آشوب ساری و آمل دایر شده و آماده خدمترسانی به روشندلان است.
امامزاده گفت: حدود 50 میلیون تومان برای تکمیل و تجهیز این بخشها در چهار کتابخانه سطح استان هزینه شده است.
توسعه فعالیتهای کتابخوانی
حجتالاسلام محمدمهدی راشدی امام جمعه چالوس با اشاره به لزوم توجه به امر کتابخوانی و توسعه و گسترش امکانات فرهنگی در جامعه بیان داشت: راهاندازی بخش ویژه نابینایان و کم بینایان برای بهره برداری این قشر از امکانات اتفاق خوشایندی است که آن را به فال نیک میگیریم.
سید قدیر رضایی، فرماندار چالوس از همه کسانی که در راه اندازی این بخش تلاش کرده قدردانی کرد و افزود: با این اقدام خداپسندانه و سودمند در امور فرهنگی نابینایان گام موثری برداشته شد.
رودابه آزادیان، رئیس کتابخانههای عمومی شهرستان چالوس گفت: این بخش شامل هزار و 38 سی دی گویا، سه سیستم رایانه مجهز به اسپیکر، شش گوشی، یک سیستم LCD همراه با دستگاه بهدید و میز مطالعه و صندلی برای استفاده افراد کم بینا است.
ساخت سه کتابخانه در چالوس
هفتمین نشست اعضای انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان چالوس در سالن اجتماعات کتابخانه چالوس برگزار شد.
رودابه آزادیان، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان چالوس اظهار داشت: سه کتابخانه در دست ساخت داریم که شامل کتابخانه مرکزی و سینوا و هچیرود هستند.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر اعضا انجمن مصوباتی در پی داشت که به موجب این مصوبات مقرر شد زمینهایی در روستاهای چالوس برای ساخت کتابخانه اختصاص یابند.
نظر شما